Veel gestelde vragen

Lees de veel gestelde vragen voordat je ons een mailtje stuurt.

Hoe snel kan ik mijn fleurige vrienden thuis verwachten?

De levertijden binnen de Benelux zijn: minimaal 2 werkdagen. De levertijden zijn van toepassing op werkdagen, bestellingen in het weekend worden maandag bij ons in Aalsmeer geleverd en dinsdag in de Benelux bezorgd.

De levertijden worden met 24 uur verlengt voor leveringen naar omringende landen van de Benelux.

Wat gebeurt er als er een pakket beschadigd raakt tijdens de verzending?

Het overgrote deel van de zendingen gaan altijd goed. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product onverhoopt toch beschadigd raakt. Indien dit het geval is vragen wij u om de foto’s en kijken wij naar een gepaste oplossing. Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je verder.

Wat zijn de kosten voor de leveringen in het buitenland?

Voor de verzending buiten Nederland, wordt er per land een toeslag berekent. Dit varieert per land, wil je weten wat het kost om een plant of bloem naar het buitenland te sturen? Neem even contact met ons op.

Ik mis een bepaald soort/type boeket, waar kan ik dat melden?

Mocht je behoefte hebben aan producten die niet in ons huidige assortiment zitten, laat het ons weten!

Hoe worden de producten verpakt?

Samen met een specialist uit de sierteelt sector hebben wij een speciale verpakkingen ontwikkeld waardoor de planten veilig door heel Europa als pakket verstuurd kunnen worden. De bloemen- en planten zitten gefixeerd in de verpakking waardoor deze zelfs ondersteboven verstuurd zouden kunnen worden. De boeketten blijven vers met behulp van ‘Chrysal Arive Alive‘. Dit sponsachtige materiaal houdt de onderkant van de stelen vochtig en voorkomt dat de verpakkingen beschadigen door vocht. Bekijk onze pagina ‘veel gestelde vragen‘ hier staan afbeeldingen van onze verpakkingen.

Blijft het assortiment zich verder ontwikkelen?

Ja, maandelijks worden er nieuwe producten toegevoegd aan het platform. We streven naar continue verbetering van het assortiment!

stuur ons een email