Aloë vera binnen twee dagen in huis

Koop je nieuwe Aloë vera plant eenvoudig online, deze klassieker misstaat in geen woonkamer én is eenvoudig makkelijk te verzorgen. Ps; ook goed te gebruiken wanneer je je eigen cosmetische producten wilt gaat maken ;).


Aloë Vera-planten kopen

Aloë Vera is nuttig voor veel huidaandoeningen omdat het pijn verlicht en ontstekingen vermindert. Aloë Vera-gel wordt ook gebruikt als een populaire basis voor veel cosmetische producten. Je kunt zo nu en dan een blad van je Aloë Vera plant afsnijden en het sap direct op je huid aanbrengen.

Aloë Vera is een geweldige kamerplant, omdat het een van de weinige planten is die in het donker zuurstof afgeeft en kooldioxide opneemt, waardoor het zeer geschikt is om in slaapkamers te kweken. Aloë Vera is heel gemakkelijk te kweken en gedijt met een minimum aan inspanning op elke zonnige vensterbank.

De Aloë Vera is een makkelijke kamerplant die het goed doet in de schaduw

De Aloë Vera is een kamerplant met zeer bijzondere eigenschappen, het sap wordt soms gebruikt voor cosmetische producten. De oude Egyptenaren gebruikten het al. Het gaat ons vooral om zijn bijzondere schoonheid. Hij kan overal staan ​​als het niet te donker is. Pas op dat je deze kamerplant niet te veel water geeft.

Aloë zijn gemakkelijke kamerplanten die het goed doen in de schaduw maar na enige gewenning ook in de volle zon. Doordat ze vocht opslaan in hun bladeren, kunnen ze lange tijd zonder water zitten. In principe is één keer per week water geven voldoende. Dit maakt ze een ideale kamerplant voor iemand die niet altijd thuis is. Daarnaast doen ze het ook goed als plant op kantoor. Het is een snelgroeiende kamerplant dus op tijd verpotten! Er is veel bekend over de geneeskrachtige eigenschappen van het sap van de Aloë Vera, maar aangezien onze Aloë Vera's als sierplant worden gekweekt, wordt consumptie van het sap afgeraden.

Oorsprong en geschiedenis

De Aloë Vera komt oorspronkelijk uit Afrika en uit de Carabië. In de geschiedenis gebruikten de Grieken de plant als medicijn. Medicinale gebruiken van de Egyptenaren zijn ook bekend. De plant slaat zelf water op en kan daardoor goed tegen droogte. Wist je dat de plant in sommige gevallen rode of gele bloemen geeft.

Water Aloë Vera

De Aloë Vera heeft weinig water nodig. Van april tot oktober hoeft u maar weinig water te geven, zodat de wortel niet uitdroogt. In het najaar mag je zelfs minder water geven. Om het u gemakkelijk te maken zijn er ook vochtmeters verkrijgbaar. Kortom, geef de Aloë Vera water nadat het een paar dagen droog is geweest.

Binnen staan

Zet de Aloë Vera in de halfschaduw of in de volle zon. Dat is een prima standplaats, door het tropische karakter kan de plant goed zonlicht verdragen. De plant moet er even aan wennen dus laat de plant na aankoop een paar dagen wennen aan zijn nieuwe standplaats en van halfschaduw naar meer zonlicht gaan.

Geen extra plantenvoeding nodig voor je Aloë

Aloë Vera is een robuuste sterke plant en heeft daarom geen extra voeding nodig. Een fijne gemakkelijke huisgenoot. Deze plant blijft gewoon groen en groeit op zichzelf heel gemakkelijk. Stel dat je toch plantenvoeding wilt geven doe dat dan in het voorjaar. Hiervoor is speciaal voer beschikbaar.

Verpot je Aloë Vera

Je Aloë Vera kun je perfect verpotten. Probeer het dan in het voorjaar of direct na ontvangst te doen. Dat is de beste periode. Bij een grotere pot kan de plant dan verder doorgroeien. Om schade aan de wortels te voorkomen, moet u de plant na het verpotten na enkele dagen weer wat water geven.

Aloë Vera plant kopen bij Fleurac

Bij al onze Aloë Vera kamerplanten krijg je standaard bloeigarantie, ben je niet tevreden krijg je nieuwe planten of je geld terug. U kunt zonder zorgen bestellen. Wij hebben de beste kwaliteit grote kamerplanten en leveren uw planten binnen 24 uur (voor 15:00 uur besteld ma-vr). Ook kun je je plant verwennen met extra lekkere plantenvoeding.

Kijk ook eens bij onze andere kamerplanten. Zoals de zeer mooie vetplanten.